Radoja Domanovića 33, Kragujevac

O nama

Auto klime Drmanac

Evo šta treba da znate o nama

Servis auto klima “Drmanac” je počeo sa radom 2006. godine, nakon višegodišnjeg iskustva u poslovima održavanja aparata za domaćinstvo i kućnih klima uređaja.

S obzirom da je prošle godine, od ukupnog broja novih vozila proizvedenih u Zapadnoj Evropi 85% bilo opremljeno klima uređajem, pretpostavka je da će za 3 do 5 godina sva nova vozila biti opremljena fabrički ugrađenim klima uređajem. Odatle se javila i potreba za otvaranjem specijalizovane radionice za servisiranje i održavanje klima uređaja, kao i za naknadnu ugradnju u automobile, kamione, dostavna vozila, poljoprivredne mašine, traktore i građevinske mašine.

U proteklih par godina zadobili smo poverenje mnogih klijenata, a sve to zahvaljujući konstantnom usavršavanju i potragom za najnovijim dostignućima u ovoj oblasti. Naša radionica je potpuno opremljena najsavremenijom opremom marke “Waeco”, što garantuje da će uz adekvatan servis auto klime u mnogome sačuvati njenu funkcionalnost i produžiti vek trajanja. Prilikom zamene delova, koristimo isključivo proizvode proverenih dobavljača.

Sertifikat nemačke kompanije Waeco GmbH potvrđuje da smo ovlašćeni i obučeni za ugradnju i održavanje auto klima.

Auto klime Drmanac

Poslovni podaci

Naziv firme:SZR Drmanac
Puno ime:Saša Drmnac PR, SZR Drmanac
Kragujevac, Radoja Domanovića 33/A
Matični broj:60788065
Šifra delatnosti:52722 Opravka ostalih električnih aparata za domaćinstvo
Sedište firme:Radoja Domanovića 33/A, Kragujevac, Republika Srbija
PIB:105143387
kontakt telefoni:034/397-333, 063/570-850
e-mail:servis@drmanacklime.com
web site:www.drmanacklime.com